Disclaimer

Onderstaande disclaimer ("Disclaimer") is van toepassing op de website www.rechtensadvies.nl welke wordt gebruikt door Advocatenkantoor Rechtens Advies.

Informatie welke wordt aangeboden op of via deze website wordt op zorgvuldige wijze geselecteerd en opgesteld. Advocatenkantoor Rechtens Advies kan er echter niet voor instaan en biedt dan ook geen enkele garantie dat deze informatie juist, volledig, actueel en/of te allen tijde raadpleegbaar is.

Informatie kan op ieder moment zonder nadere aankondiging worden gewijzigd door of namens Advocatenkantoor Rechtens Advies.

Gebruik van de op of via deze website verstrekte informatie is voor uw eigen rekening en risico. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Advocatenkantoor Rechtens Advies aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor directe dan wel indirecte schade die direct dan wel indirect voortkomt uit onder andere maar niet uitsluitend:

I) het gebruik - op welke wijze dan ook - van verstrekte informatie,

II) het gebruik van deze website,

III) misbruik van deze website of de via of daarop verstrekte informatie.

Het gebruiken van hyperlinks of andere snelkoppelingen naar websites van derden is te allen tijde geheel voor uw eigen rekening en risico. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Advocatenkantoor Rechtens Advies op enige wijze snelkoppelingen dan wel andere verbindingen te maken met de website van Advocatenkantoor Rechtens Advies.

Advocatenkantoor Rechtens Advies dan wel andere rechthebbenden behouden zich alle rechten voor ten aanzien van de bij hen rustende (intellectuele) eigendomsrechten met betrekking tot de op of via deze website aangeboden informatie, overige teksten en afbeeldingen.

Oproep

Heb jij defecte borstimplantaten en wil je meedoen met een schadeclaim tegen de controlerende instantie TUV, een verzekeraar of een ziekenhuis? Meld je aan op onze aanmeldformulier schadeclaim implantaten.


Op de website gedupeerdenwanbetalersregeling.nl kunt u zich niet meer aanmelden voor een procedure tegen CVZ. Wel zullen wij u informatie sturen als er nieuws is over deze zaak als u zich aanmeldt.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en om het mogelijk te maken content via social media te delen. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.