Disclaimer

Onderstaande disclaimer ("Disclaimer") is van toepassing op de website www.rechtensadvies.nl welke wordt gebruikt door Rechtens Advies.

Informatie welke wordt aangeboden op of via deze website wordt op zorgvuldige wijze geselecteerd en opgesteld. Rechtens Advies kan er echter niet voor instaan en biedt dan ook geen enkele garantie dat deze informatie juist, volledig, actueel en/of te allen tijde raadpleegbaar is.

Informatie kan op ieder moment zonder nadere aankondiging worden gewijzigd door of namens Rechtens Advies.

Gebruik van de op of via deze website verstrekte informatie is voor uw eigen rekening en risico. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Rechtens Advies aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor directe dan wel indirecte schade die direct dan wel indirect voortkomt uit onder andere maar niet uitsluitend:

I) het gebruik - op welke wijze dan ook - van verstrekte informatie,

II) het gebruik van deze website,

III) misbruik van deze website of de via of daarop verstrekte informatie.

Het gebruiken van hyperlinks of andere snelkoppelingen naar websites van derden is te allen tijde geheel voor uw eigen rekening en risico. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Rechtens Advies op enige wijze snelkoppelingen dan wel andere verbindingen te maken met de website van Advocatenkantoor Rechtens Advies.

Rechtens Advies dan wel andere rechthebbenden behouden zich alle rechten voor ten aanzien van de bij hen rustende (intellectuele) eigendomsrechten met betrekking tot de op of via deze website aangeboden informatie, overige teksten en afbeeldingen.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en om het mogelijk te maken content via social media te delen. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.