Regulering

Nederland kent een ingewikkeld vergoedingen systeem voor behandelingen, medicijnen en hulpmiddelen. Als u een bepaalde handeling  niet vergoed krijgt kunt u een klacht indienen bij uw zorgverzekeraar. Kennis van de vergoedingensystematiek is daarvoor belangrijk. Advocatenkantoor Rechtens Advies kan u hierbij helpen.

Als u een behandeling in Europa ondergaat, dan is de patiëntenrichtlijn van toepassing. Poliklinische behandelingen in het buitenland moeten in principe door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Advocatenkantoor Rechtens Advies kan u hierbij helpen.

 

 

 
 
 

Advocatenkantoor juridisch advies

Oproep

Heb jij defecte borstimplantaten en wil je meedoen met een schadeclaim tegen de controlerende instantie TUV, een verzekeraar of een ziekenhuis? Meld je aan op onze aanmeldformulier schadeclaim implantaten.


Op de website gedupeerdenwanbetalersregeling.nl kunt u zich niet meer aanmelden voor een procedure tegen CVZ. Wel zullen wij u informatie sturen als er nieuws is over deze zaak als u zich aanmeldt.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en om het mogelijk te maken content via social media te delen. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.