Interim

Naast de advocatuur verricht advocatenkantoor Rechtens Advies ook interim dienstverlening. Ervaring is aanwezig op het gebied van mededingingsrecht, telecommunicatierecht, energierecht en bestuursrecht. Met name op het gebied van handhaving is veel expertise aanwezig. Shanta Marjolein Singh publiceert op deze gebieden momenteel als gastonderzoeker aan de universiteit. Zij heeft gewerkt voor de OPTA, de NMa en het Ministerie van Economische zaken. Daarvoor werkte zij bij Lovells en Van Doorne.

De interim werkzaamheden worden verricht in samenwerking met circum juris: www.circumjuris.nl, een coöperatie die zich richt op hoogwaardige juridische dienstverlening aan de overheid.

Shanta Marjolein Singh is lid van verschillende beroepsverenigingen:

 

 
 
 

Advocatenkantoor juridisch advies

Oproep

Heb jij defecte borstimplantaten en wil je meedoen met een schadeclaim tegen de controlerende instantie TUV, een verzekeraar of een ziekenhuis? Meld je aan op onze aanmeldformulier schadeclaim implantaten.


Op de website gedupeerdenwanbetalersregeling.nl kunt u zich niet meer aanmelden voor een procedure tegen CVZ. Wel zullen wij u informatie sturen als er nieuws is over deze zaak als u zich aanmeldt.