Uitzending over lekkende borstimplantaten

De Vijfde Dag besteedt op 15 maart 2012 aandacht aan de lekkende siliconen borstimplantaten: http://www.eo.nl/tv/devijfdedag en richt zich hierbij op de keuring van deze implantaten door private instanties. 

Ik heb mij in de juridische en medische kanten van het lekken van siliconen borstimplantaten verdiept. Er zijn wereldwijd veel instanties op de hoogte van mogelijke risico’s van deze implantaten voor het lichaam van een vrouw. Toch is het wereldwijd overal mogelijk om siliconen borstimplantaten te laten plaatsten. Het zou goed zijn als artsen en als toezichthouders vrouwen beter informeren over de risico’s van siliconenimplantaten. Vrouwen kunnen dan een betere afweging maken.

 

 
 
 

Oproep

Heb jij defecte borstimplantaten en wil je meedoen met een schadeclaim tegen de controlerende instantie TUV, een verzekeraar of een ziekenhuis? Meld je aan op onze aanmeldformulier schadeclaim implantaten.


Op de website gedupeerdenwanbetalersregeling.nl kunt u zich niet meer aanmelden voor een procedure tegen CVZ. Wel zullen wij u informatie sturen als er nieuws is over deze zaak als u zich aanmeldt.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en om het mogelijk te maken content via social media te delen. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.