Kamerdebat op 12 april

Kamerdebat op 12 april

Op 12 april 2012 vond het kamerdebat over PIP-implantaten plaats. Kamerleden stelden veel vragen over het functioneren van de Inspectie voor de Volksgezondheid. Minister Schippers verwees veel van deze vragen door naar de commissie Sorgdrager die na de zomer over haar bevindingen verslag doet. Volgende week is er waarschijnlijk weer een kamerdebat.

 

 
 
 

Oproep

Heb jij defecte borstimplantaten en wil je meedoen met een schadeclaim tegen de controlerende instantie TUV, een verzekeraar of een ziekenhuis? Meld je aan op onze aanmeldformulier schadeclaim implantaten.


Op de website gedupeerdenwanbetalersregeling.nl kunt u zich niet meer aanmelden voor een procedure tegen CVZ. Wel zullen wij u informatie sturen als er nieuws is over deze zaak als u zich aanmeldt.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en om het mogelijk te maken content via social media te delen. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.