TUV aansprakelijk voor slachtoffer PIP

Op 14 november 2013 oordeelde de Franse rechter in Toulon dat zo'n 1.600 vrouwen van verschillende nationaliteiten minimaal 3.000 euro per persoon krijgen van TÜV Rheinland. TÜV Rheinland heeft in het verleden geoordeeld dat de implantaten veilig waren waardoor deze gebruikt konden worden in Europa.

Nederlandse vrouwen kunnen op basis van deze uitspraak in Frankrijk en/of in Nederland een procedure tegen TÜV Rheinland voeren om deze schadevergoeding te krijgen.

Ik ben als advocaat nu in overleg met de Franse advocaten om te zorgen dat zoveel mogelijk Nederlandse vrouwen deze schadevergoeding kunnen krijgen. Ik verzoek u om met mij contact op te nemen als u hier meer informatie over wilt. Voor de claim in Frankrijk heb ik een bewijs nodig dat u PIP of Rofil implantaten heeft gehad (stickers of een brief van een arts). Ik heb een kopie van uw paspoort of ID-kaart nodig, uw adresgegevens en gegevens om te zijner tijd het geld naartoe over te maken. Als u meent meer schade te hebben geleden dan EUR 3000,-, dan moet u dit bewijzen. Als u documenten heeft die aantonen dat u meer schade heeft dan EUR 3000,-, dan verzoek ik u om deze in te scannen en op te sturen.

Als u een rechtsbijstandsverzekering heeft verzoek ik u om mij daarvan het polis nummer door te geven. Sinds kort zijn rechtsbijstandsverzekeraars verplicht om vrije advocaat keuze toe te staan.

 

 
 
 

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en om het mogelijk te maken content via social media te delen. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.