procedure PIP/Rofil kan nu ook tegen ziekenhuizen

Ons kantoor onderzoekt met andere kantoren de strategie om in Nederland tegen de ziekenhuizen te procederen. Er is in november een tussenuitspraak in hoger beroep gedaan die die de kans vergroot dat ziekenhuizen aansprakelijk zijn.

Wij gaan voor vrouwen met Rofil implantaten in Nederland te procederen.

Bel of mail ons gerust als u hier vragen over heeft: 0206234429 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het is nog mogelijk tot begin december dit jaar om u aan te melden in het proces in Frankrijk. Naar verwachting wacht de rechter voor alle zaken op het hoger beroep van TUV. In 2015 wordt hierover een uitspraak verwacht.

Wij beginnen binnenkort met een procedure tegen TUV in Nederland voor de vrouwen met een Rofil-implantaat. Als u daaraan mee wilt doen kunt u zich nog steeds bij ons aanmelden door de vragenlijst in te vullen. Wij zullen dan aan de rechtsbijstandsverzekeraars en de Raad voor Rechtsbijstand voorleggen of zij de rechtsbijstand kunnen vergoeden. Anders zullen wij met u daarover individuele afspraken maken.

Wij staan nu ongeveer 150 mensen bij. Wij gaan niet alleen tegen TUV procederen, maar ook tegen de ziekenhuizen. Binnenkort beginnen wij met getuigenverhoren. Wij staan niet alleen mensen bij met PIP/Rofil implantaten, maar ook mensen met een Allergan en/of Mentor implantaat. U kunt zich ook daar nog voor aanmelden via de vragenlijst op deze website en dan duidelijk aan te geven welk implantaat u heeft.

 

 

 
 
 

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en om het mogelijk te maken content via social media te delen. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.