TUV Rheinland wint op 2 juli 2015 hoger beroep


Op 2 juli 2015 oordeelde de hoger beroep rechter dat TUV niet aansprakelijk is voor de schade die vrouwen met PIP-implantaten hebben geleden. Wij hebben de uitspraak nog niet maar delen alvast het volgende mee: Mogelijk gaan de Franse advocaten in cassatie.

Een Duitse rechter heeft "prejudiciële vragen” gesteld en die kunnen voor een ander oordeel zorgen. Verder is van belang dat de Franse hoger beroep uitspraak over PIP gaat en niet over Rofil. Voor Rofil kunnen wij in Nederland tegen TUV procederen. Ook kunnen wij verder procederen tegen de ziekenhuizen en artsen en zijn verjaringen richting Van Lanschot en Allianz gestuit.

 

 

 
 
 

Oproep

Heb jij defecte borstimplantaten en wil je meedoen met een schadeclaim tegen de controlerende instantie TUV, een verzekeraar of een ziekenhuis? Meld je aan op onze aanmeldformulier schadeclaim implantaten.


Op de website gedupeerdenwanbetalersregeling.nl kunt u zich niet meer aanmelden voor een procedure tegen CVZ. Wel zullen wij u informatie sturen als er nieuws is over deze zaak als u zich aanmeldt.

Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en om het mogelijk te maken content via social media te delen. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.