Sociale advocatuur / Toevoeging

Mensen met een laag inkomen en een vermogen onder de vermogensgrens van box 3 inkomstenbelasting kunnen volgens een toevoeging rechtshulp krijgen van dit advocatenkantoor. Hierbij heeft u een eigen bijdrage die kan liggen tussen de EUR 40 en EUR 780, afhankelijk van uw inkomen. Bij het voeren van procedures betaalt u een verlaagd griffierecht.

Meer informatie over het systeem van toevoegingen en de grensbedragen vindt u op de site http://www.rvr.org/.

Als u een dagvaarding heeft ontvangen, of op andere wijze weet dat er een procedure tegen u loopt, kunt u telefonisch een afspraak maken met het kantoor. Als u denkt in aanmerking te komen voor een toevoeging is het verstandig om met mij contact op te nemen en ook een afspraak te maken met het Juridisch Loket. U krijgt dan korting op uw eigen bijdrage en kan dan aangeven dat u door ons kantoor geholpen wilt worden.  

Het adres van het juridisch loket in Amsterdam is: Vijzelgracht 21-25 (telefoonnummer is 0900-8020).  Als u in een civiele procedure bent gedagvaard en u heeft recht op een toevoeging kunt u soms in aanmerking komen voor een vermindering van het griffierecht.

 

 

 
 
 

Advocatenkantoor juridisch advies

Oproep

Heb jij defecte borstimplantaten en wil je meedoen met een schadeclaim tegen de controlerende instantie TUV, een verzekeraar of een ziekenhuis? Meld je aan op onze aanmeldformulier schadeclaim implantaten.


Op de website gedupeerdenwanbetalersregeling.nl kunt u zich niet meer aanmelden voor een procedure tegen CVZ. Wel zullen wij u informatie sturen als er nieuws is over deze zaak als u zich aanmeldt.